Info

Kom je met het openbaar vervoer? Station Mechelen Nekkerspoel en Mechelen liggen op wandelafstand van CC Mechelen.
Kom je met de auto? Parking Kathedraal en Parking Grote Markt zijn vlakbij.

Email: info@dancediversity.be

Locatie

CC Mechelen,
Minderbroedersgang 5,
2800 Mechelen

 

Huisregels:
Bezoekers zijn zelf verantwoordelijk voor hun eigendom. De organisatie kan niet aansprakelijk worden gesteld voor diefstal, vernieling en/of verlies ervan.
Deelname aan dit evenement geschiedt op eigen risico. Dansstudio Arlekino/Iedereen Danst en de medewerkers die voor de organisatie actief werkzaam zijn, kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor enig letsel en/of materiële schade dan wel immateriële schade die de bezoeker(s) van het evenement mochten ondervinden.
Personen die dronken en/of agressief zijn en/of een andere vorm van onaanvaardbaar gedrag vertonen krijgen geen toegang tot Dance Diversity. Door het festival- en/of workshopticket voor te leggen, verbindt u zich ertoe om alle instructies die worden gegeven door vertegenwoordigers van Iedereen Danst en/of Dansstudio Arlekino en/of officiële instanties na te leven.
Een ieder die aanwezig is op het evenement Dance Diversity geeft toestemming voor het maken van video-,foto- en geluidopnamen waar de bezoeker mogelijk in of op voor zal komen. De organisatie gebruikt deze opnamen voor promotionele doeleinden.

Tijdens de film screenings, workshops en voorstelling is het verboden om foto- en/of video-opnames te maken.

In situaties waar de huisregels niet in voorzien, beslist de organisatie over mogelijk te nemen maatregelen. De beslissing van de organisatie hieromtrent is bindend.

Top