Workshops voor Docenten

Workshops voor Docenten
Mar
22

Workshops voor Docenten:
Dans in een Multiculturele Context, 10u30-12u30 (P. Coussement)
Passerelle vzw werkte recent aan ‘Grenzeloos’ een dansvoorstelling met OKAN-leerlingen uit de region Kortrijk. Wat het project beoogde, werd ook bekomen: samenwerking, talentontwikkeling, zelfredzaamheid, integratie, …
Pol Coussement heeft meer dan 10 jaar ervaring in het begeleiden van danseducatieve processen met diverse doelgroepen. In de workshop biedt Pol je enkele methodieken aan die goed van pas komen in het werken met multiculturele groepen. Daarnaast krijg je het ‘Grenzeloos’ projectfilmpje te zien en wordt er ruimte voorzien voor onderlinge uitwisseling.


Inclusieve Dans:
14-16u30 (G. Van Dijck, J. Oonk & Platform K)
In deze workshop maak je kennis met een aantal werkvormen en dans je samen met dansers van Platform K, begeleid door hun huidige choreograaf Joop Oonk (NL).
In een 2e deel zet Goele Van Dijck je op weg om de terugkoppeling te maken naar jouw eigen danspraktijk. Als dansdocent en choreograaf, bouwde reeds Goele heel wat ervaring op in inclusieve dans. Deze workshop is dan ook een unieke kans voor docenten en begeleiders die zich hierrond willen bijscholen.
Om af te sluiten, heeft Platform K een toonmoment voor jou in petto en krijg je de kans om uit te wisselen met de dansers en docenten.

Top